Auto Moto Center Caset

Auto Moto Center Caset in Lichtervelde, regio Roeselare, is een unieke full-service motorzaak in Vlaanderen. Een bezoek is een must voor elke motorliefhebber. Als u in onze motorwinkel uw droommachine koopt, kunt u genieten van een schitterende service, geleverd door een professioneel team!

Johan Caset, de zaakvoerder, is altijd al bezig geweest met motors, eerst als motorcrosser en nu in zijn motorzaak. Daar vindt u zowel nieuwe als tweedehands motoren, motorkleding en motor toebehoren.

Na de start in 1988 is de motorzaak in verschillende fasen uitgegroeid tot een schitterende zaak met een zeer ruime en moderne toonzaal van 1500m2. Daarnaast is er ook een modern atelier en een winkelruimte, specifiek bestemd voor kledij en toebehoren.

Caset is officieel verdeler van de merken: Suzuki, Yamaha & Honda en er zijn steeds een 200-tal topoccassies te bezichtigen. Wij hebben het compleetste aanbod van cruiser tot racemachine, van naked bike tot enduro. Service na verkoop is bij ons zeer belangrijk en voor kledij en toebehoren van verschillende topmerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Kortom, Caset is een paradijs voor de ware motorliefhebber en een bezoekje meer dan waard! Aarzel daarom niet en neem contact met ons op!